Filters en reactoren

Industriele waterbehandeling

Specials

WTB Installaties

Reinders Water & Apparatenbouw BV.

Ommelanderwijk 60

9644 TM Veendam

T 050 - 54 11 600

F 050 - 54 13 677

E info@reindersbv.nl

Kvk 66357527

Industriële en bedrijfsmatige waterbehandeling

RWZI Nabehandeling

Voor een aantal RWZI Nabehandelingsinstallaties bij waterschappen hebben wij de werktuigbouwkundige installaties ontworpen, geinstalleerd en opgeleverd. De NBI heeft als doel om gezuiverd rioolwater nog verder te behandelen. In deze gevallen wordt middels zandfiltratie of roterende dicfiltratie fosfaat uit het effluent gezuiverd.

Bedrijfswaterinstallaties, pompinstallaties, persluchtinstallaties, leidingsystemen, meetsystemen, breakunits, hijsapparatuur, chemicalienopslag en dosering, groffilters en vuilwaterpompsystemen zijn door ons ontworpen, deels geproduceerd, geinstalleerd en volgens specificaties en wettelijke eisen opgeleverd.

Leidingwaterproductie

In de leidingwaterproductie wordt gespecialiseerde apparatuur gebruikt. Omdat wij kennis hebben van waterbehandeling en al vele jaren een gerenomeerde producent zijn van dit soort apparatuur kunnen wij betrouwbaar en volgens specificatie ontwerpen en leveren. Ontkalkingsreactoren, filters, mengvaten, windketels en bunkers van Reinders fabrikaat zijn een begrip in de branche.

Coating volgens specificaties en, indien gewenst, onder KIWA en/of BRL. De verschillende specificatiepakketten en wettelijke eisen zijn bij ons bekend.

Afvalwater en bedrijfswaterzuiving

Ontijzering, ontkalking en het verwijderen van verontreinigingen uit proceswater is waar Reinders zich sins jaar en dag mee bezig houdt.

Blussystemen

Bronsystemen kunnen ingezet worden voor een hydrofoor- blusnetwerk. Voor het oppompen en behandelen van dit water en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van deze leidingnetten bent u bij ons aan het goede adres.

Het onderhoud van deze systemen is belangrijk voor de betrouwbaarheid.