Reinders Water & Apparatenbouw BV.

Ommelanderwijk 60

9644 TM Veendam

T 050 - 54 11 600

F 050 - 54 13 677

E info@reindersbv.nl

KvK 66357527

 

Nieuwbouw Hallenbad Bramsche

In opdracht van Stadswerken Bramsche te Duitsland wordt een uitbereiding van het bestaande zwembad gerealiseerd. De installatie van het waterbehandlingssysteem is in volle gang.

 

 

Reactoren waterleidingbedrijf

Voor aannemers die projecten uitvoeren bij de Nederlandse waterleidingbedrijven leveren wij met grote regelmaat reactoren en filters. Brabantwater, Vitens Waterleiding Maatschappij Drenthe zijn daarbij eindklant.

 

 

Puurwaterfabriek Emmen

Voor de bouw van de Puurwaterfabriek Emmen in opdracht van WMD zijn door ons de filters ontworpen, geproduceerd en geleverd.

 

 

 

Waterbehandeling Zeehondencreche Pieterburen

 

De vraag van de zeehondencreche was of het water in de bassins ook helder zou kunnen worden? Een specifiek waterbehandelinssysteem is ontworpen en geplaatst. Op de site van de zeehondencreche vindt u een luchtfoto  waarop u het resultaat kunt beoordelen.

 

Aquafun te Schloss Dankern (Haren Duitsland)

Bij het Topaz tropisch zwembad op het vakantiepark Schloss Dankern, net over de grens bij Ter Apel wordt in het voorjaar van 2014 een van de grootste overdekte waterspeelparken van Duitsland gebouwd. Glijbanen, hogesnelheid-glijbanen, waterkannonnen, tuimelaars en klimatributen worden hier geplaatst. De waterbehandeling daarvan is door ons ontworpen en wordt door ons geplaatst.

 

Waterbehandeling Dolfinarium

Sins jaar en dag is het dolfinarium in Harderlwijk onze klant. De waterbehandeling is door ons geleverd en in de loop van de jaren uitgebreid, aangepast en gerenoveerd. Als u deze link volgt krijgt u een aardige indruk van de werking van de waterbehandeling bij het Dolfinarium.

 

 

 

Reinders portfolio foto's