Reinders Water & Apparatenbouw BV.

Ommelanderwijk 60

9644 TM Veendam

T 050 - 54 11 600

F 050 - 54 13 677

E info@reindersbv.nl

KvK 66357527

Bijna 90 jaar ervaring 

In zwembadtechniek en apparatenbouw

 

In de stad Groningen gevestigd met onze eigen productiefaciliteit vindt u Reinders bv. Bij meer dan 100 zwembaden in Nederland en in Duitsland vindt u de techniek van Reinders Waterbehandeling. De technische installaties voor tropische zwemparadijzen, wedstrijdbaden, sauna's, therapiebaden en buitenzwembaden zijn door ons ontworpen, geproduceerd en geinstalleerd.

 

Ook het onderhoud van de techniek nemen we voor onze rekening.

Apparaten voor toepassing in de waterbranche worden door ons, vaak volgens specificatie, ontworpen en geproduceerd. Waterleidingbedrijven, Waterschappen, aannemers en bedrijven in de afvalwaterbehandeling zijn onze klanten.

 

Kennis

Wij hebben kennis en ervaring op deze 2 hoofgebieden. Onze klanten profiteren daarvan vanaf het ontwerptrace. De juiste keuzes in het ontwerptrace voorkomen later kosten en vertragingen.

Hoe wordt apparatuur geconserveerd? Welk medium gaat er door de apparaten en leidingen? Voldoet de apparatuur aan de wettelijke eisen? 

Welke wettelijke eisen gelden er en veranderen er in de nabije toekomst? Voor zwembaden zijn dit belangrijke overwegingen en ook voor de waterbehandeling bij bedrijven speelt dit mee. Wij hebben de kennis en passen die toe op het ontwerp en tijdens de projecten.

 

Certificeringen

Reinders bv is VCA** gecertificeerd. Ons VCA certificaat kunt u downloaden. U kunt ons ook vinden in het VCA register door het volgen van deze link

Tevens hebben wij een ISO 9001 certificering en een ISO 14001 standaard.

Afhankelijk van volume, druk en medium dienen filters en ketels te voldoen aan de PED richtlijnen. Deze tanks bouwen wij onder PED CE keur. Wij gebruiken Lloyds's Register daarvoor als Notified Body.

 

Reinders bv is een Kenteq erkend leerbedrijf.

 

Reinders bv is lid van de metaalunie. Op onze offertes en leveringen zijn de algemene voorwaarden van de metaalunie van toepassing. Via de downloadpagina vindt u de voorwaarden.

Ook kunt u de link naar de site van de metaalunie volgen.

 

Bevordering van Duurzame inzetbaarheid bij Reinders.

Reinders neemt deel aan een project uit het Europees Sociaal Fonds 2014-2020 Duurzame inzetbaarheid. Het project heeft het thema “Bevordering van Duurzame inzetbaarheid bij Reinders”. Dit heeft ten doel om concreet stappen te zetting richting het bevorderen van gezond en veilig werken en om medewerkers gemotiveerd te houden.

De vergrijzing in het bedrijfsleven neemt sterk toe. Er is, zeker in de niet al te verre toekomst, weinig instroom van jongeren te verwachten en we zullen dus langer door moeten werken. Tegelijkertijd wordt het werk complexer en stelt de markt nieuwe, hogere eisen aan het bedrijf en de medewerkers. Werkgevers en werknemers staan voor belangrijke uitdagingen. Hoe blijf je aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers of voor het bedrijf waar je werkt? En hoe krijg je mensen mee met alle veranderingen die het bedrijf moet ondergaan zonder dat de motivatie minder wordt of medewerkers zelfs helemaal uitvallen. Hoe blijf je, jong én oud, zo lang mogelijk gezond, gemotiveerd en goed gekwalificeerd aan het werk.

Bedrijven en medewerkers die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Reinders portfolio foto's