Reinders Water & Apparatenbouw BV.

Ommelanderwijk 60

9644 TM Veendam

T 050 - 54 11 600

F 050 - 54 13 677

E info@reindersbv.nl

KvK 66357527

Zwembadwaterbehandeling

Eigen filtersopstelling zwembadfilters in waterbehandeling

Reinders Waterbehandeling is een gerenomeerde naam in de bouw van stalen zwembadfilters.

Door onze link met onze Apparatenbouw- tak kunnen we gebruik maken van meer dan 80 jaar ervaring in de bouw van filters. Zwembadwater stelt zijn eigen eisen aan de contstructie en conservering van de zandfilters.

 

zwembadwater, zwemwaterbehandelingChloorbleekloog en Zuurdosering

Desinfectie met chloorbleekloog en pH correctie met zuur is nog steeds de meest gebruikte oplossing voor de desinfectie in de zwembadwaterbehandeling. In combinatie met een goed werkend circulatiesyteem, een zandfilters en een goede flocculatie kan dit voor u de beste oplossing zijn. Dit is geheel en al afhankelijk van de situatie. Geen zwembad is gelijk.

 

ZoutelektrolyseZoutelktrolyse

In sommige gevallen, ook in combinatie met de strengere wetgeving op gebied van opslag van chemicalien, kan zoutelektrolyse een goede oplossing zijn. Wij hebben de ervaring en de contacten om dit op de juiste manier te ontwerpen en uit te voeren.

De gevolgen voor de bedrijfsvoering nemen we voor u mee in het ontwerp.

Maatwerk

Zwembadwaterbehandeling is maatwerk. Het is belangrijk dat u een partij in de hand neemt die de ontwikkelingen op de markt en wetgeving goed kent. Wij zijn in staat om alle mogelijkheden te overzien en voor u met het beste advies en ontwerp te komen. De keuze is daarna aan u.