Reinders Water & Apparatenbouw BV.

Ommelanderwijk 60

9644 TM Veendam

T 050 - 54 11 600

F 050 - 54 13 677

E info@reindersbv.nl

KvK 66357527

Ontwerp en nieuwbouw

Overdekte en openluchtbaden worden door ons ontworpen en geinstalleerd. In de voorbereiding zijn wij voor u de partner die met de bevoegde instanties (toezichthouders) contact heeft mbt de ontwerpkeuzes. De installatie en de bassins dienen immers aan de WHVBZ te voldoen.

Ook in de nieuwe eisen mbt opslag van Chemicalien (BRL K903/08) en de aankomende nieuwe zwembadwaterwet zijn wij thuis.

 

Speelelementen en glijbanen

Om u te onderscheiden en om nieuwe klanten te trekken zijn er op recreatief gebied vele mogelijkheden. Glijbanen, bedriegertjes, roetsbanen, spuiters, speelelementen. Het complete project kunnen wij aannemen.

 

De aanpassingen aan de waterbehandeling is vaak zeer specifiek maar is voor ons routine. Hierdoor kunnen wij snel en accuraat een project opzetten en uitvoeren. Geheel naar uw wens.

 

Service en onderhoud

Onderhoud en vervanging van apparatuur in geval van storing kunnen wij zeer snel voor u uitvoeren. Onze gespecialiseerde monteurs voeren dit op aanvraag of op (onderhoud) contractbasis voor u uit. Altijd in overleg.

WHVBZ en BRL

De veranderingen in de wetgeving op gebied van chemicalienopslag maar ook op gebied van de WHVBZ hebben voor u als eigenaar van een zwembad gevolgen. Blijft u chloor en zuur opslaan, voldoet u dan straks nog aan de eisen? Wat moet er technisch veranderen? Wij adviseren u hier in en voeren de aanpassingen voor u uit.

Zijn er alternatieven die voor u interessant zijn? Kunt u beter overstappen op zoutelectrolyse en met welke apparatuur dan? Wij hebben ervaring met alle spelers in de markt en kunnen u een goed advies geven.

De nieuwe WHVBZ verwacht van u het een en ander. Heeft u uw beheersplan straks op orde en voldoet uw bad aan de aangescherpte eisen? Wij maken samen met u een overgangsplan en helpen u met de invoering daarvan.

Nieuwbouwprojecten

In onze portfolio hebben wij vele nieuwbouwprojecten. Referenties en ervaringen genoeg om u te informeren over de mogelijkheden.