Reinders Water & Apparatenbouw BV.

Ommelanderwijk 60

9644 TM Veendam

T 050 - 54 11 600

F 050 - 54 13 677

E info@reindersbv.nl

KvK 66357527

Sauna en Wellness

Zwembaden, whirlpools, koudwaterbaden en buitenbaden bij sauna's zijn een specialisme op zich. De baden moeten uiteraard voldoen aan alle eisen in de WHVBZ. Door hoge of juist lage temperaturen en relatief hoge badbelastingen kunnen problemen ontstaan. Het is daarom belangrijk om in de ontwerpfase de juiste keuzes te maken. Dat kan alleen met de benodigde kennis en ervaring voorhanden.

Onderhoud aan bestaande installaties nemen wij graag uit handen.

 

Hotelbaden

Zwembaden in hotels onderscheiden net als die in Sauna's zich door hoge esthetische eisen met pieken en dalen in de badbelasting. Realiseert u zich dat de wetgever in de WHVBZ eisen stelt aan het toezicht op uw badgasten? Tijdens het ontwerp van het bad kunt u dit beinvloeden door de keuzes die u maakt, denk daarbij bijvoorbeeld aan de waterdiepte.

Aan de zwembaden is veel te automatiseren waardoor onderhoud goed te organiseren is. Ook hierin kunnen wij een adviserende rol spelen. Het onderhoud voeren we graag voor u uit.

Camping en vakantieparken

Openluchtbaden en peuterbaden verbruiken veel chloor. Over de toepassing van speelattributen moet goed worden nagedacht.

Aanleg, ontwerp en onderhoud aan dit soort baden en inrichtingen doen wij voor veel van onze klanten. In geval van storing staan wij direct voor u klaar. Onze gespecialisseerde monteurs verhelpen uw storingen op uw verzoek.

Een goede zomer- en winterbeurt voor seizoensbaden (openluchtbaden en campingbaden) zorgt ervoor dat uw apparatuur langer meegaat. Opslag en reiniging is belangrijk voor de levernsduur van diverse componenten maar ook voor de veiligheid.

De expertise die hiervoor nodig is is onze routine.