Industriele waterbehandeling

Specials

Tanks onder PED

Waterleidingbedrijven

Reinders Water & Apparatenbouw BV.

Ommelanderwijk 60

9644 TM Veendam

T 050 - 54 11 600

F 050 - 54 13 677

E info@reindersbv.nl

Kvk 66357527

Apparatuur in de waterbranche

Waterleidingbedrijven

Kalkreactoren, filters, paletbunkers, mengvaten, opslagvaten, windkelels en silo's van Reinders Apparatenbouw bv treft u aan in de waterleidingproductiestations door heel Nederland. Wij leveren toe naar de hoofdaannemers van nieuwbouw en renovatieprojecten. Door onze praktische kennis van waterbehandeling toe te passen op de gespecificeerde apparatuur kunnen wij meedenken. Hierdoor hebben wij een positieve invloed op de totale kosten en doorlooptijd van deze projecten. De apparatuur is beter te onderhouden en heeft een langere levensduur.

Coating volgens specificatie of op advies van onze gespecialiseerde partners.

 

 

Afvalwater branche

Voor gerenomeerde namen in de afvalwaterbehandeling leveren wij onderdelen. Filters en andere apparatuur wordt door ons ontworpen volgens specificatie. Ook hierin dragen wij onze eigen kennis aan waardoor kosten omlaag en levensduur omhoog gaat. Kijk bij onze projecten voor voorbeelden die aansluiten bij uw behoefte.

Drukvaten onder PED

Filterketels en windketels vallen onder de PED. Onder de module "Goed vakmanschap" is het aan de producent om de kwaliteit te garanderen. Boven bepaalde druk/volumes dienen de tanks onder toezicht van een NoBo geproduceerd te worden. De ontwerpers en lassers van Reinders zijn hiervoor gekwallificeerd. Wij werken samen met Lloyd's Register Rotterdam als Notified Body.

 

 

Specials

Apparaten die raken aan onze specialisatiegebieden kunnen wij voor u ontwerpen en produceren. Kijk bij "Projecten" voor voorbeelden van door ons geproduceerde specials.